GİRESUN / DOĞANKENT - Doğankent Çok Programlı Anadolu Lisesi

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Mart ayı etkinliğimiz  Yusuf Has HACİP'in değerli eseri Kutadgu Bilig oldu. Yazar ve eser hakkında her sınıf kademesinde bilgilendirmeler yapıldı.  Kutadgu Biligden seçme beyitler okundu ve yorumlandı.  Sözlük çalışmalarına yönelik olarak bulmaca panosu  hazırlandı.

Etkinliği hazırlayan Damla BAYRAM hocamıza ve etkinliğe değerli katkılar sunan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak;

Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.

İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıl dönümü kutlu olsun.

Mrt

Okumuz Edebiyat Öğretmeni Damla BAYRAM öncülüğünde öğrencilerimizin katkılarıyla ''Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' kapsamında Şubat ayı etkinliği olarak Deyimler ve Atasözleri konulu pano çalışması yapılmıştır. Ayrıca  sınıflarımızda deyim ve atasözleri ile ilgili ''Anlat Bakalım'' etkinlikleri yapılmıştır.

Mrt

Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği Okul Sporları Genç Kızlar (A) Genç Erkekler (A) Puanlı Atletizm Yarışmaları 29 Şubat 1 Mart Tarihlerinde Giresun Çotanak Spor Kompleksinde yapılmıştır.